LAMAN FLORA ENTERPRISE

3 02 2009

Laman Flora Enterprise beroperasi sebagai pemangkin kegiatan ekonomi di sektor pertanian , penternakan dan perikanan bagi kawasan luar bandar. Tambahan pula lokasi perniagaan yang strategik dan dilengkapi dengan sistem dan teknologi moden dapat menjadi daya penggerak pembangunan ekonomi bagi kawasan luar bandar yang ketandusan pengetahuan tentang teknologi.

Penggunaan teknologi ini telah meningkatkan kualiti dan kuantiti ternakan ikan sekaligus menambah kadar keuntungan yang diperolehi dan ikan yang diternak juga mempunyai kadar tumbesaran yang baik dan tahan penyakit.

Penggunaan kanvas sebagai kawasan ternakan juga banyak memberikan manfaat seperti pengurusan yang lebih mudah, penggunaan tanah yang minimum dan dapat mengurangkan kos.

Kami Menyediakan Perkhidmatan Membekal Dan Memasang Set Kolam Kanvas, Membekal Anak Benih Ikan Air Tawar, Bahan Rawatan Ternakan seperti EM , Makanan Ikan Dan Juga Membekal Ikan Segar. Kami Juga Sedia Memberi Khidmat Nasihat Dalam Bidang Perikanan Secara Percuma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: